Γνωρίστε μας

Το Προζυμένιο

Χειροποίητη αρτοποιεία & ζαχαροπλαστική


Το Προζυμένιο δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 1982. Όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούμε αγνά υλικά, αυξημένης διατροφικής αξίας, από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς και δημιουργούμε προϊόντα που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Παρασκευάζουμε καθημερινά όλων των ειδών αρτοσκευάσματα, κουλούρια, παξιμάδια, κέικ, σάντουιτς, σφολιάτες, κρουασάν, λουκουμάδες και μια πληθώρα άλλων γευστικών προϊόντων.

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005)


Η φιλοσοφία μας


Στους φούρνους μας πιστεύουμε ότι ο πελάτης μας πρέπει να απολαμβάνει ποιοτικό και γευστικό ψωμί, στην καλύτερη τιμή. Ζυμώνουμε και φουρνίζουμε στις εγκαταστάσεις μας, όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στους πελάτες μας, ώστε καθημερινά να έχουν στο τραπέζι τους ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για όλη τους την οικογένεια.Πωλήσεις χονδρικής - εκδηλώσεις


Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται και για χονδρική πώληση. Έχουμε τη δυνατότητα επίσης, να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση με τα πιο γευστικά αρτοποιήματα αλλά και είδη ζαχαροπλαστείου. Εάν ενδιαφέρεστε για συνεργασία παρακαλω επικοινωνηστε μαζί μας.


Επικοινωνία